Wie zijn wij

Op dertig maart jl. heeft de Zoomlanderij onder nieuw management zijn deuren geopend. Op de schitterende locatie aan de Weststraat 8, in het buitengebied van Bergen op Zoom ligt feest en lunch horeca van de gebroeders Ron & Marko.

De broers hebben deze locatie overgenomen, verbouwd en nieuw leven ingeblazen .
Uiteraard hebben zij de gasten van het erachter gelegen “camping Zoomland” hoog in het vaandel gehouden. De openingstijden van de snackbar en het café zijn daarom verruimt en in het seizoen worden themafeesten gegeven om gehoor te geven aan de wensen van deze groep. Daarnaast willen de broers meer invulling gaan geven aan de schitterende feestzaal die zij tot hun beschikking hebben.

Uiteraard blijft het mogelijk om de prachtige zaal en/of serre (ook los van elkaar te huur) af te huren voor uw huwelijksfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, hennafeest en wat u maar te vieren heeft.

Het is best uniek te noemen dat naast de compleet verzorgde avonden u ook de mogelijkheid hebt om enkel en alleen de zaal te huren. Hiernaast is het elke Zondag groot feest in de Zoomlanderij met de 40 plus dans, hier is elke week live muziek en loopt de avond regelmatig naar zeer gezellige hoogtepunten. In de toekomst gaat de Zoomlanderij nog veel meer organiseren voor mensen uit de omgeving. Zoomlanderij is speciaal gericht op het organiseren van feest middagen/avonden van mensen uit de 40 plus leeftijd catogorie omdat hier in de regel te weinig voor wordt gedaan.

Naast het organiseren van feesten, partijen en muziekavonden is de Zoomlanderij ook zeer gericht op fietsers en het serveren van koffie en gebak of een heerlijke lunch zowel binnen als buiten op het terras. 

Kortom bent u in de buurt kom eens langs voor een hapje of een lekker speciaalbiertje op het gezellige terras. Hebt u binnenkort wat te vieren of kent u iemand die op zoek is naar een mooie locatie voor niet te veel geld, kom gerust eens vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden op de Zoomlanderij.

Voor een gezellig feest met een mooi stukje live muziek kunt u natuurlijk gewoon de website in de gaten houden of ons te volgen op facebook. Natuurlijk kunt u het menu en de prijzen van de zalen ook terugvinden op de website.